Kino4ua.com
R

Хижі води

Рік:
Ор. назва:
Black Water
Країна:
Австралія
Режисер:
Девід Нірліч, Ендрю Траукі
Тривалість:
01:30:27
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Хижі води – історія про групу туристів, яким захотілось порибалити на річці, яка лише виглядає спокійною, а насправді у її водах ховається страшна небезпека. Адам, Лі і Грейс вирушили у чудове місце, щоб провести час на природі, помилуватись джунглями і трохи відпочити від міста. Розуміючи, що річка знаходиться у такій місцевості, куди недосвідченим людям самим краще не ходити, герої наймають провідника. Чоловік добре знає річку і взагалі ту ділянку лісу, бо він місцевий і вже не раз тут водив відпочиваючих. Починається все просто ідеально: чудова погода, багато риби у воді, надійний провідник, неймовірна природа… Герої вже розуміють, що вихідні будуть незабутніми. Але вони не знають, що спогади їх можуть бути пов’язані геть не з природою і успішною риболовлею, а з невимовним жахом і кривавими подіями, бо невідома страшна і кровожерлива істота вже плаває поблизу… ©Kino4ua Хижі води 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?