Kino4ua.com
R

Опівнічний експрес

Рік:
Ор. назва:
The Midnight Meat Train
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Рюхей Китамура
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Опівнічний експрес – детективний фільм жахів, який розповідає про Леона Кауффмана. Чоловік займається зйомками відео, які мають специфічний характер. На камеру він фіксує різноманітні надзвичайні ситуації. Але поки що це заняття залишається для нього на рівні хобі, захоплення, а чоловікові хочеться стати професіоналом, отримати справжню роботу, пробитись кудись «нагору». Заради цього він готовий на будь-які «подвиги». Якось товариш знайомить героя з власницею галереї, яка ніби і готова взяти його на роботу, але за певних умов. Їй потрібно, щоб Леон зробив фото реальної події, але щоб вони були максимально жорстокими. Нагода зняти щось таке випадає чоловікові у метро, коли він бачить напад на дівчину. Він встигає зробити кілька знімків, а потім рятує нещасну. Після цього дівчина сідає у потяг і їде. Знімки герой демонструє замовниці, і вони їй подобаються, але взяти його в штат вона зможе після отримання ще двох таких же фото. Леон повертається у метро, де його чекають шокуючі відкриття… ©Kino4ua Опівнічний експрес 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?