Kino4ua.com
PG-13

Винайдення брехні

Рік:
Ор. назва:
The Invention of Lying
Країна:
США
Режисер:
Рікі Джервейс, Меттью Робінсон
Тривалість:
01:40:34
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Винайдення брехні – романтична комедія, у якій розповідається про чоловіка на ймення Марк Беллісон. Він живе у ідеальному світі, де всі люди завжди говорять тільки правду, а про існування брехні ніхто і не здогадується. І хоч правда не завжди буває приємною, оточуючі не думають про чужі почуття, а говорять усе напряму, що думають. Добре у такому світі живеться тим, хто має привабливу зовнішність, професійні здобутки, досягнення, гроші, успіх… Але це все не про головного героя. У Марка є зайва вага, він не лідер і не кращий працівник на роботі, а з жінками просто не вміє спілкуватись, тому з особистим життям теж провал. Та саме він першим відкриває можливості, які дає брехня. Втомившись бути нікчемою, Марк йде у банк і отримує готівку, яка йому навіть не належить, всього лише трохи прибрехавши. З цього і починаються кардинальні зміни у його житті… ©Kino4ua Винайдення брехні 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?