Kino4ua.com
R

Тілесні ігри

Рік:
Ор. назва:
Buddy Games
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джош Дюамель
Тривалість:
01:30:40
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Тілесні ігри – комедія про компанію друзів, які зібрались разом, щоб пограти у дивну гру і відновити стосунки. Коли герої були молодшими, то весь вільний час проводили разом, розважаючись і вигадуючи щось цікаве і веселе. Та доросле життя розвело їх у різні боки, вони стали все рідше бачитись, спілкуватись, а потім ще й конфлікт один стався, який їх остаточно роз’єднав. Кожен почав жити власним життям, і було геть не до розваг. Та один з товаришів так засумував за всіма іншими, що вирішив знову спробувати їх зібрати і відродити їх компанію. Героїв чекає захопливий квест із призовим фондом для переможця у розмірі 150 тисяч доларів. Заради такого виграшу можна і з колишніми друзями знову об’єднатись. Учасникам гри доведеться виконувати дивні, божевільні і ще невідомо які завдання, одночасно розбираючись у своїх стосунках і виправляючи помилки минулого. ©Kino4ua Тілесні ігри 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?