Kino4ua.com
R

Керол

Рік:
Ор. назва:
Carol
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Тодд Гайнс
Тривалість:
01:58:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Люб. Двухголосый
Керол – драматична історія, дія якої розгортається у Нью-Йорку 50-х років минулого століття. У центрі сюжету знаходиться молода дівчина Тереза. Вона працює звичайною продавчинею на Мангеттені – у одному з великих магазинів. У неї сильний характер, вона звикла долати труднощі життя, нікому нічого не розповідаючи. На цій роботі вона заробляє гроші, але мріє стати фотографом. Одного разу до магазину приходить елегантна дама, якій потрібно вибрати подарунок для доньки. Жінку звати Керол, вона заміжня, але нещасна. Шлюб ніколи їй особливої радості не приносив, а тепер ситуація стала більш складною, бо вона просто втомилась від стосунків. Але розлучитись не виходить, а найгірше, що дитина стала предметом торгу. Випадкове знайомство героїнь поступово переростає у роман, і якщо про їх стосунки дізнаються люди, Керол може втратити права на виховання дитини… ©Kino4ua Керол 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?