Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Долорес Клейборн

Рік:
Ор. назва:
Dolores Claiborne
Країна:
США
Режисер:
Тейлор Гекфорд
Тривалість:
02:12:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Долорес Клейборн – це ім’я жінки, яка працювала служницею у будинку Віри Донован. Це була заможна пані, життя якої обірвалось несподівано. Її убили, а всі підозри одразу впали на Долорес, у якої і без того життя важке. Докази вказують на її причетність до злочину, але сама жінка запевняє, що нікого не вбивала. У місто повертається її донька, яка хоче підтримати матір у такий непростий час. Селена працює журналісткою у Нью-Йорку, але зараз вона потрібна тут – біля найріднішої людини. Долорес відчайдушно намагається довести свою непричетність до вбивства, але жителі міста їй не вірять. Вони упевнені, що Клейборн прикінчила Віру так само, як колись убила власного чоловіка. Те убивство було скоєно 20 років томі, але детектив тоді так і не зміг довести провину Долорес. Схоже, тепер у нього є можливість завершити почату справу… ©Kino4ua Долорес Клейборн 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?