Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мандерлей

Рік:
Ор. назва:
Manderlay
Країна:
Німеччина, Данія, Швеція, Франція, Велика Британія, Нідерланди, Італія
Режисер:
Ларс фон Тріер
Тривалість:
02:12:50
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мандерлей – драматична стрічка, створена культовим режисером Ларсом фон Трієром. У центрі сюжету знаходиться дівчина на ймення Грейс. Вона донька гангстера, але зовсім не схожа характером на свого батька. Одного разу героїня опиняється на плантації під назвою Мандерлей і бачить яскраві прояви страшного минулого у реальності. Тут панує рабовласницький лад, а господинею і власницею темношкірих рабів є жорстока пані Мем. Коли вона на очах у Грейс починає карати за провину одного з рабів батогом, героїня не може цього витримати. Вона зупиняє екзекуцію і заявляє, що рабство скасовується. Вона намагається навчити людей іншим принципам і поглядам на життя, прививає демократичні цінності, дає їм жадану свободу. Але результат отримує зовсім не той, на який очікувала. І невдовзі дівчина починає не просто розуміти, чому їх били, але й сама бере батіг у руки… ©Kino4ua Мандерлей 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?