Kino4ua.com
PG-13

Вони були солдатами: Порожнеча

Рік:
Ор. назва:
Saints and Soldiers: The Void
Країна:
США
Режисер:
Райан Літтл
Тривалість:
01:34:50
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Одноголосый
Вони були солдатами: Порожнеча – військова драма, у якій розповідається про військових, які потрапили у смертельно небезпечну засідку. Квітень 1945-го року. Берлін уже штурмують радянські війська. Американська армія теж хоче якомога швидше дістатись німецької столиці, тому Ейзенхауер, який командує військом, веде солдат. Рухаються вони дуже швидко, долаючи великі відстані. Але попереду «порожнеча» – саме так назвали територію, яку вже ніхто не контролює, але там німці встигли поробити свої засідки і відправити туди диверсантів. І в одну з фашистських пасток потрапляє автоколона американських солдатів разом з танками. Німці їх оточили, чекати допомоги марно. Ситуація вкрай складна і здається просто безвихідною. А якщо немає куди відступати, то потрібно атакувати. От і вирішують солдати прийняти бій і захищатись до останнього… ©Kino4ua Вони були солдатами: Порожнеча 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Хлоп
    Хлоп
    4 червня 2021 22:23
    + 0 -
    Це кіну для вбиванння часу