Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Обговоренню не підлягає 2 / Беззаперечний 2

Рік:
Ор. назва:
Undisputed II: Last Man Standing
Країна:
США
Режисер:
Айзек Флорентайн
Тривалість:
01:38:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Обговоренню не підлягає 2 – кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходиться Джордж Чемберс. У минулому він був чемпіоном світу з боксу і носив ім’я Айсмен. Коли його запросили знятись у рекламі алкогольного напою, він і уявити не міг, якими неприємностями це закінчиться. Для зйомок Джорджу довелось їхати у Росію. Там він заселився у готель, а далі почався справжній треш: йому підкинули наркотики, за які одразу ж відправили до російської в’язниці. Чемберс дізнався, що там проводять боксерські бої, а найсильнішим бійцем є Юрій Бойко. Уникнути двобою чемпіонів було неможливо. Спочатку бійці бились чесно, але перед останнім раундом Чемберса отруїли, тому перемога дісталась Юрію. Та коли він дізнався, яким чином усунули Джорджа, захотів влаштувати матч-реванш, щоб чесно довести свою першість. Хто ж отримає перемогу тепер? ©Kino4ua Обговоренню не підлягає 2 / Беззаперечний 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?