Kino4ua.com
R

Проєкт «Сила»

Рік:
Ор. назва:
Project Power
Країна:
США
Режисер:
Генрі Джуст, Еріель Шульман
Тривалість:
01:53:20
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Netflix
Проєкт «Сила» – фантастичний трилер, дія якого відбувається у Новому Орлеані. На вулицях саме цього міста одного дня починають продавати незвичні пігулки. Кожен бажаючий може їх купити і отримати те, чого немає у звичайних людей – суперздібності. Творці «ліків» дійсно постарались, але ефект від їх новинки триває всього 5 хвилин. Та навіть такого короткого проміжку часу може вистачити, щоб накоїти багато лиха. Люди, які знаходяться під дією препарату, не контролюють себе і свою нову силу, тому замість користі приносять лише проблеми, створюючи хаос і нові конфлікти. Молода дівчина Робін намагається назбирати грошей для лікування хворої матері, тому береться за будь-яку роботу. Вона теж продає ці пігулки. От тільки люди не знають, що не всім щастить отримати суперсилу. У препарата є страшний і небезпечний побічний ефект… ©Kino4ua Проєкт «Сила» 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?