Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Асфальтові джунґлі

Рік:
Ор. назва:
The Asphalt Jungle
Країна:
США
Режисер:
Джон Г'юстон
Тривалість:
01:52:41
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Асфальтові джунглі – кримінально-драматична історія, одну з ролей у якій виконала легендарна Мерилін Монро. Ервін Ріденшнайдер вважається найрозумнішою людиною у кримінальному світі свого міста. Поки він відбував строк за гратами, встиг придумати новий план ідеального пограбування. Такого до нього ще ніхто не робив, бо ніхто не був настільки зухвалим і сміливим. Чоловік ретельно вибирає людей, які стануть членами його команди – помічниками у здійсненні злочину. Вони збираються пограбувати ювелірну крамницю, і кожен крок, кожна дія мають бути продуманими. Здається, герой спланував усе до найменших дрібниць, але втілити задум у життя йому не вдається. А все через одного з членів команди, який вирішив діяти за своїм власним планом, не узгодивши його з іншими і навіть не попередивши ні про що товаришів. Чим завершиться таке його свавілля? ©Kino4ua Асфальтові джунґлі 1950 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?