Kino4ua.com
R

Гудзонський яструб

Рік:
Ор. назва:
Hudson Hawk
Країна:
США
Режисер:
Майкл Леманн
Тривалість:
01:40:19
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Гудзонський яструб – саме так називають Едді Хоукінса люди, які його знають. Чоловік уміє відкривати будь-які замки, і цей талант зробив його шанованою людиною у кримінальних колах. Кмітливий розум і спритні руки – ось головні «козирі» Едді. Та невдача одного разу спіткала і його. «Яструба» піймали і запроторили до в’язниці. За вчинені злочини йому дали доволі великий строк. Поки він його відбував, прийшов до висновку, що не хоче більше займатись тим, чим займався. Він готовий почати життя заново і стати законослухняним громадянином. З такими світлими думками головний герой і вийшов на свободу по закінченні строку. Але Едді не знав, що втілити у життя його благородний задум буде дуже важко, враховуючи події, які його чекали далі. Одна багата родина почала шантажувати героя, вимагаючи, щоб він дістав цінне творіння Леонардо да Вінчі… ©Kino4ua Гудзонський яструб 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?