Kino4ua.com
R

Танець-спалах

Рік:
Ор. назва:
Flashdance
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Едріан Лайн
Тривалість:
01:35:15
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Музична мелодрама «Танець-спалах» розповідає про те, як сильне бажання і наполеглива праця приводить людину до наміченої мети і дозволяє здійснити свою найзаповітнішу мрію. У сучасному світі давно немає поділу професій на чоловічі і жіночі, але все-таки залишилися місця в яких жінкам працювати вкрай важко. В одному з таких місць, а саме на сталеливарному заводі змушена працювати молода і тендітна дівчина Алекс, щоб хоч якось виживати.

Вечорами вона підробляє танцівницею в клубах і мріє вступити в престижну балетну школу. Алекс часто ходить на прослуховування, але невпевненість в собі заважає добре станцювати і показати все на що вона здатна. Однак, все змінюється після знайомства з колишньою дуже успішною балериною Ханною, а так само після романтичних стосунків, що зав'язалися з красивим, забезпеченим хлопцем Ніком. ©Kino4ua Танець-спалах 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?