Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Аліса в країні чудес

Рік:
Ор. назва:
Alice in Wonderland
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тобі Клайд Джеронімі, Вілфред Джексон, Гемільтон Ласкі
Тривалість:
01:15:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Це відмінна мультиплікаційна екранізація легендарної казки «Аліса в Дивокраї / Аліса в Країні Чудес», придуманої Льюїсом Керроллом. Дива настануть з того моменту, коли поруч зі сплячою на річковому березі Алісою, пробіг Білий Кролик, неспокійно поглядаючи на хронометр, який він витягнув зі свого жилета. Дівчинка з цікавості пішла за ним в кролячу нору і опинилася в чарівній Країні Чудес. Їй керує Цариця і Червоний Король. Крім них, тут живуть незвичайні створіння. Чи доводилося вам хоч раз у житті бачити усмішку без кота чи кота без посмішки? Якщо ні, тоді вам, безсумнівно, буде цікаве знайомство з Чешірським котом. Прямо на галявині Березневий Заєць вирішив попити чай, а наймудріша Синя Гусеня, сівши на величезний гриб, стала давати корисні поради. У даній унікальній країні в грі крокет кулями будуть їжаки, фламінго стануть молотками, а солдати виконують роль воріт. Вражаючі перетворення відбуваються з головною героїнею: з'ївши маленький шматочок гриба, вона стає менше, а випивши підсолоджену чарівну рідину, починає рости. Але як Аліса зможе повернутися додому? ©Kino4ua Аліса в країні чудес 1951 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    23 лютого 2023 09:29
    + 0 -
    Цитата: Інна
    шкода, що російською

    Українська мова присутня 
  2. Інна
    Інна
    22 лютого 2023 16:49
    + +1 -
    шкода, що російською