Kino4ua.com
R

Універсальний солдат: Відродження / Новий початок

Рік:
Ор. назва:
Universal Soldier: Regeneration
Країна:
США
Режисер:
Джон Хайамс
Тривалість:
01:36:57
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Чорнобильську АЕС захоплює терорист Топофф і погрожує завдати по ній удар протягом 72 годин. Під його командуванням колишній член програми «Універсальний солдат», який поставляв терористові зброю нового покоління - унісола. Це спорядження вважалося одним з найнебезпечніших в порівнянні зі своїми попередниками. Ситуація виявилася скрутною в зв'язку з тим, що в заручниках опинилися дочка і син прем'єр - міністра країни. Звільнення АЕС перетворилося на криваву бійню. І тоді в поєдинок з модернізованим пристроєм унісола вплутується Люк Деверо, який раніше славився одним з кращих унісослів, згідно запропонованою програмою. ©Kino4ua Універсальний солдат: Відродження / Новий початок 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?