Kino4ua.com
G

Феї

Рік:
Ор. назва:
Tinker Bell
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бредлі Реймонд
Тривалість:
01:17:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Мультфільм переносить глядачів у магічний світ під назвою Долина Фей. У цьому місці все наповнене дивом, і кожен з його мешканців володіє чарівними силами, які дуже важливі для підтримки рівноваги в світі. Всі Феї, що живуть в Долині, володіють незвичайними здібностями. Завдяки цьому відбуваються зміни пір року, тане сніг і тварини прокидаються після зимової сплячки. Всі відчувають себе корисними і потрібними, окрім єдиної феї на ім'я Дінь-Дінь. У неї досить оригінальна здатність - лагодити різний посуд. Дивлячись на своє оточення, героїня розуміє, що цей талант не знадобиться в житті, адже одна з її подруг - Серебрянка - управляє водою, Ірідесса - світлом, а Фауна відповідає за благополуччя тварин. На тлі всього цього дійсно може скластися думка, що лагодити чайники і каструлі абсолютно нецікаво. Дінь-Дінь хоче поміняти свій рід діяльності, щоб вершити великі справи. Однак зробити це непросто, адже талант прикріплювався до жителів їх світу з самого народження, і з ним необхідно було змиритися. Але це не про Дінь-Дінь, адже вона завжди знала, що була народжена для чогось більшого. Спроби почати займатися більш потрібними справами обернулися для феї крахом, і вона зовсім засмутилася, що їй так і не вдасться знайти своє місце в житті. Але на допомогу героїні прийшли її вірні друзі. Тепер їм необхідно зробити все можливе, щоб Дінь-Дінь зрозуміла всю важливість свого дару. ©Kino4ua Феї 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?