Kino4ua.com
PG

Дора і загублене місто

Рік:
Ор. назва:
Dora and the Lost City of Gold
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Джеймс Бобін
Тривалість:
01:42:27
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Батьки Дори були вченими-дослідниками, захопленими, навіть фанатичними людьми. У джунглях дівчинка почувалася як удома. Вона навчилася швидко бігати, забиратися по ліанах на високі дерева, ховатися від небезпеки так, що ніхто не зможе знайти. У цьому середовищі їй було спокійно і добре. Але прийшов час вирушити в старшу школу. Безстрашна Дора опинилася в зовсім іншому світі, де все не так просто і зрозуміло. Взаємини з однолітками склалися не відразу. Поведінка юної дикунки викликав подив і сміх. Вона раз у раз потрапляла в курйозні ситуації. Але внутрішня сила героїні фільму «Дора і Загублене місто», її відвага і витривалість, викликали повагу. Поступово життя школярки почало налагоджуватися. Вона налагодила дружні стосунки з однолітками і навіть вперше закохалася. Але всі проблеми нового життя ніщо в порівнянні з тим випробуванням, яке приготувала доля. Батьки дівчини таємниче зникли. А розгадка цього зникнення пов'язана із стародавньою цивілізацією інків. Разом з новими друзями, а також вірною мавпочкою, Дора відправляється на пошуки батьків. Тепер їй потрібно застосувати всі знання, отримані за роки життя в джунглях. Чи зуміє звичайна школярка розшукати в безкрайніх джунглях зниклих батьків? ©Kino4ua Дора і загублене місто 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?