Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дикі експерименти Адама Севиджа (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Savage Builds
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Івет Соліс
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, двоголосий
Ви точно пам'ятаєте легендарного Адама Севіджа, людину, який вважався одним з найяскравіших винахідників і експериментаторів на телебаченні. Цей персонаж працював в "Руйнівники міфів". Адам завжди відрізнявся тягою до неймовірних винаходів, створення чогось незвичайного і унікального. Звичайно ж, Севідж відрізняється авантюризмом в своїй роботі, адже йому вдається робити на світло найнесподіваніші механізми. Напевно, тому Адама вважають невизнаним генієм і новатором в техніці і науці. До того ж головний герой з радістю ділиться своїми знахідками і цікавими спостереженнями з численними глядачами, адже виявляється в центрі уваги свого сольного шоу. Головний герой впевнений, що все те, що придумувалося для супергеройських проектів, різних неймовірних шоу і мультсеріалів про рятівників світу, було створено авторами невипадково. Севідж впевнений, що зможе технічно повторити все те, що бачив у цих проектах. Йому не важко створити костюм, за допомогою якого можна буде прилипнути до стіни, а також не буде труднощів у створенні хитромудрих пристосувань. Звичайно ж, в роботі Адаму допоможе його шалена енергія і неймовірна жага досягнення вищої точки геніальності. ©Kino4ua Дикі експерименти Адама Севиджа (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?