Kino4ua.com
PG

Пастка для батьків

Рік:
Ор. назва:
The Parent Trap
Країна:
США
Режисер:
Ненсі Меєрс
Тривалість:
02:08:01
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Десятирічна Енні - англійка з хорошими манерами і шляхетним вихованням. Її мама, відомий дизайнер весільних нарядів Елізабет Джеймс, яка обожнює свою дочку і намагається зробити так, щоб дівчинка ні в чому не мала потребу.. Але все ж у житті Енні є одна невиправна прогалина - вона мріє про тата, якого у неї немає. Схожі проблеми переживає Холлі - ровесниця Енні, справжня американка з сонячної Каліфорнії. Разом з татом - власником виноградника Ніколасом Паркером - вона живе в заміському будинку в Напе. У свої десять років Холлі особливо важко без жіночої уваги, адже у неї немає мами. Як і у випадку з Енні, батьки дівчинки розлучилися відразу після її народження. Одним прекрасним днем влітку обидві героїні приїжджають в дитячий табір «Уолден», де з першого погляду переймаються один до одного глибокої неприязню. Різкувата і імпульсивна Холлі так не схожа на виховану Енні, у якій навіть вуха не проколоті! От тільки навколишні вважають інакше - не дивлячись на різні звички і манери, дівчатка мають разючу зовнішню схожість. Однак відмінності в характерах породжують конфлікт, і керівництву табору доводиться йти на крайні заходи. В покарання Енні і Холлі відправляються в хатину, яка знаходиться в ізоляції від інших дітей. Залишившись наодинці, героїні поступово змінюють думку один про одного, а незабаром і зовсім дізнаються, що вони - рідні сестри-близнючки, яких в дитинстві розділили батьки. Вирішивши, що потрібно негайно виправити помилку і знову звести маму і тата разом, дівчатка міняються місцями: американка відправляється в Лондон, а англійка - до Каліфорнії. Пастка для батьків зобов'язана спрацювати, адже зовсім скоро намічається весілля Ніколаса і його молодої подружки. У Холлі і Енні залишається зовсім небагато часу … ©Kino4ua Пастка для батьків 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?