Kino4ua.com
R

Відданий садівник

Рік:
Ор. назва:
Constant Gardener
Країна:
Великобританія, Німеччина, США, Китай
Режисер:
Фернанду Мейрелліш
Тривалість:
02:08:36
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Всього кілька днів тому британський дипломат Джастін Куейл проводжав свою дружину Тесс в аеропорту. Жінка збиралася здійснити нетривалу подорож по Африці в компанії свого друга, доктора Арнольда Блума. Однак незабаром Джастіну повідомляють про виявлення розбитої вантажівки, в якому знаходилися трупи убитого чорношкірого чоловіка і білої жінки - імовірно Тесс. Сенді, приятель Куейла, також додав, що ці двоє орендували машину і ночували в одному номері. З цього моменту герой драматичного трилера «Відданий садівник» занурюється в свої спогади, що стосуються знайомства і життя з Тесою. Наполеглива і прямолінійна журналістка, яка бореться за права африканців, привернула його увагу на одній з конференцій. Раптовий роман закінчився весіллям після того як жінка попросила Джастіна взяти її з собою в Африку. Після переїзду Тесс, намагаючись допомогти африканцям, багато часу проводила в компанії молодого доктора Блума. Це давало Куейлу привід для ревнощів, але він не показував своїх почуттів. В цей же час вона часто ставила його в незручне становище на різних прийомах, задаючи високопоставленим чиновникам незручні питання про постачання медикаментів. Після важких пологів поведінка Тесс, що займається розслідуванням, подробиці якого не були відомі Джастіну, стало ще більше турбувати його. Тепер же, після загибелі дружини, чоловік хотів зрозуміти, у що вона вплуталася … ©Kino4ua Відданий садівник 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?