Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Discovery. Руйнівники міфів: Діти

Рік:
Ор. назва:
Mythbusters Jr.
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Івет Соліс, Жаклін Маркер
Тривалість:
00:60:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Популярний проект "Руйнівники міфів" - це дивовижне шоу, яке протягом довгих сезонів довело, що наука - це весело і цікаво. Скільки відповідей на хвилюючі питання дали головні дійові особи цього проекту, які все перевірили! Їм довелося зробити не один десяток вибухів, їм довелося використовувати сотні макетів і манекенів, щоб проводити небезпечні для життя випробування! І, звичайно ж, вдячний глядач подарував популярним ведучим величезну славу. Адам Севідж, один з легендарних ведучих "руйнівників легенд", повертається до своєї діяльності. Тепер він хоче передати спадщину своєї програми молодому поколінню. До справи готові переступити шість молодих і відважних руйнівників міфів. Вони готові показати свої неймовірні пізнання в науці і перевірити ще десяток-других фактів, які не дають спокою сучасному молодому поколінню. Більшість перевірок буде пов'язано з проявами сучасної поп-культури. Кожен новий епізод - це пачка нових складних розслідувань, які необхідно буде провести разом з Адамом Севіджом. Коли-небудь цей видатний телеведучий зрозуміє, що хлопці готові до самостійної роботи! Тоді і трапиться символічна передача величезної спадщини руйнівників. ©Kino4ua Discovery. Руйнівники міфів: Діти 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?