Kino4ua.com
R

Універсальний солдат. День розплати / Універсальний солдат 4: Судний день

Рік:
Ор. назва:
Universal Soldier: Day of Reckoning
Країна:
США
Режисер:
Джон Геймс
Тривалість:
01:53:38
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Довгоочікуване продовження оповідає про головного героя Джона, який тільки прийшов до тями після коми і дізнався шокуючі новини. Під час нападу на будинок героя фільму «Універсальний солдат 4» зміг вижити тільки він, кохана дружина і обожнювана дочка загинули. При цьому йому стало відомо, що в смерті його близьких винен не хто інший, як Люк Деверо. У минулому бойові товариші, а зараз закляті вороги, досі не розібралися між собою, тому їх чекає чергова фінальна битва. Все ускладнює поява генномодифікованого солдата, який переслідує Джона, не відстаючи від нього ні на секунду. В цей час Деверо об'єднав свої зусилля з іншим злочинцем, таким собі Ендрю Скоттом, щоб за допомогою державного перевороту повалити владу в країні і побудувати на її уламках нову анархічну державу, в який не буде нагляду корумпованих чиновників і продажних політиканів. І Джон - єдина людина, здатна сплутати всі плани змовників. ©Kino4ua Універсальний солдат. День розплати / Універсальний солдат 4: Судний день 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?