Kino4ua.com
R

Ліквідатори

Рік:
Ор. назва:
Eliminators
Країна:
Великобританія, США, Мексика
Режисер:
Джеймс Нанн
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ліквідатори – гостросюжетна стрічка, яка розповідає про колишнього агента ФБР Томаса Маккензі. Йому довелось залишити роботу, переїхати в інше місто, навіть змінити ім’я. А все через те, що герой, працюючи під прикриттям, зміг проникнути в ряди членів кримінального синдикату Чарльза Купера – небезпечного торговця зброєю. Тоді він познайомився з його донькою, закохався, потім з нею одружився, але щастя їх тривало не надто довго. Дівчина загинула під час вибуху автомобіля. Чарльз вирішив, що у цій трагедії винен Томас, тому він повинен його теж убити. Але знайти Маккензі непросто, бо він став учасником програми захисту свідків. Тому він і поселився у Лондоні, отримав нове ім’я і живе там разом з донькою. Дід-мафіозі хоче познайомитись з онучкою, тому він і відправляє свого найкращого кілера на пошуки дівчинки і її тата… ©Kino4ua Ліквідатори 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?