Kino4ua.com
PG

Міс Поттер

Рік:
Ор. назва:
Miss Potter
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Кріс Нунен
Тривалість:
01:28:49
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Міс Поттер – драматична стрічка, сюжет якої заснований на реальних подіях. Центральною героїнею стала Беатрікс Поттер – відома дитяча письменниця 19-го століття, яка жила і творила в Британії. Вона жила у ті часи, коли кожна молода жінка могла мріяти лише про одне – вдале одруження. Панянки такого ж віку, як була письменниця, намагались демонструвати свої найкращі якості, коли поруч були потенційні наречені. Вікторіанська Англія була тим місцем, де жінки мали проявляти скромність, слухати чоловіків і бути хорошими дружинами. Але це точно було не про Беатрікс. Ця молода жінка була сміливою і вільною у своїх думках і вчинках. У неї вистачило сили, щоб порушити вікові традиції і звичаї і вчинити так, як вона сама вважала правильним для себе. Вона дозволила собі те, чого інші жінки не дозволяли і навіть думати про таке не наважувались… ©Kino4ua Міс Поттер 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?