Kino4ua.com
PG-13

Шукачі пригод

Рік:
Ор. назва:
Les aventuriers
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Робер Енріко
Тривалість:
01:50:35
Переклад:
Українська мова TV5 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Шукачі пригод – драматична історія про двох друзів, яким захотілось відшукати скарби. Маню – талановитий пілот, Роланд – професійний механік. Спокійне життя здається їм занадто нудним, а от пригоди вони люблять, як і екстремальні види спорту. Герої постійно вигадують собі якісь заняття, а цього разу вони вирішили знайти у морі скарби. Якщо їм це вдасться, то фінансові проблеми, які нещодавно виникли, вони швидко вирішать. Чоловіки дізнались, що один літак упав у море, а на борту було щось цінне. Залишилось друзям лише правильно визначити місце авіакатастрофи і ретельно все там дослідити. У подорож до берегів Конго вони вирішують взяти з собою Летицію – молоду художницю. Утрьох вони відправляються назустріч пригодам і скарбам, але не здогадуються, що попереду їх чекає зовсім не те, чого вони прагнуть, на що сподіваються… ©Kino4ua Шукачі пригод 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?