Kino4ua.com
PG-13

Ми звичайні ведмеді (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
We bare bears
Країна:
США
Режисер:
Деніел Чонґ
Тривалість:
00:11:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlexFilm
Три ведмеді втомилися від життя в лісі, тому вони вирішують відправитися в місто. Адже така подорож дозволить їм доторкнутися до всіх благ з реалізації. Незважаючи на те, що всі головні герої відрізняються між собою, у них є багато спільного. Вони дуже допитливі, намагаються пізнати цей світ. Їм так хочеться зрозуміти, що ж так приваблює до міського життя. Так починається подорож трьох друзів, які вміють весело проводити час разом. Незважаючи на конфлікти, які іноді виникають між головними героями, вони завжди знайдуть час для того щоб помиритися і продовжити захоплюючу подорож.
Ведмеді ще не знають, яку небезпеку можуть представляти люди. Але коли вони зіткнулися з усіма загрозами науково-технологічного прогресу, наші герої не здаються, вирушаючи в нові пригоди для підкорення прекрасного і незвіданого міста. ©Kino4ua Ми звичайні ведмеді (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?