Kino4ua.com
PG-13

Пасажири

Рік:
Ор. назва:
Passengers
Країна:
США, Канада
Режисер:
Родріго Гарсія
Тривалість:
01:28:49
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Лицензия
"Пасажири" (Passengers) - спільний канадо-американський трилер 2008 року від режисера Родріго Гарсії. У головній ролі зірка американського кіно актриса Енн Хетеуей. Клер - психолог, який допомагає впоратися з проблемами психологічної травми шести пасажирам, хто вижив після авіакатастрофи. Всі пасажири абсолютно різні, їх мучать страхи, погані передчуття і депресія. Незважаючи на труднощі справи і уявну його нездійсненність, Клер продовжує лікування своїх пацієнтів. З одним з них у неї навіть починаються серйозні відносини і зав'язується бурхливий роман. Але відносини швидко чахнуть, коли з'ясовується, що один за одним, пацієнти починають таємничо і безслідно зникати. Не володіючи знаннями в специфіці розслідування, Клер все ж намагається докопатися до істини, з'ясувавши куди ж пропадають пасажири, хто за цим стоїть і кому це вигідно. Фільм цікавий, головним чином, своїм несподіваним фіналом, до якого режисер майстерно підводить глядача, примушуючи пригадати всі події що вже відбувалися у фільмі, щоб зрозуміти мотивацію головних дійових осіб. ©Kino4ua Пасажири 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?