Kino4ua.com
R

Мій хлопець - кілер

Рік:
Ор. назва:
Mr. Right
Країна:
США
Режисер:
Пако Кабесас
Тривалість:
01:35:20
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Люб.Двухголосый
Мій хлопець - кілер, і це головна героїня зрозуміла не одразу. Спочатку Марта зустрічалась з молодим чоловіком, якого вважала порядним і достойним, але він виявився зрадником. І найнеприємніше, що героїня особисто застала його з іншою жінкою. Там уже пояснювати навіть нічого не було потрібно. Звісно, Марту це засмутило, та навіть більше – вона геть втратила над емоціями контроль. Пережити зраду було важко, але життя раптом підкинуло їй приємний сюрприз. Героїня познайомилась з іншим хлопцем. І він здався їй просто ідеальним. Вона вже почала думати, що це доля вирішила винагородити її за страждання, пов’язані з колишнім. Але й тут все виявилось геть не так просто. У нового обранця Марти є минуле, і воно не найкраще. Працював чоловік кілером, і тепер у нього починаються проблеми, пов’язані з колишньою роботою. Стосунки, які щойно почались, мають пройти ряд випробувань… ©Kino4ua Мій хлопець - кілер 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?