Kino4ua.com
PG-13

Прогулянка з ворогом

Прогулянка з ворогом – історична драма, дія якої відбувається у 1944-му році. Сюжет засновано на реальних подіях. У центрі сюжету знаходиться швейцарський дипломат Карл Лутц, який під час Холокосту переховував євреїв від нацистів. Чоловікові вдалось домогтись видачі охоронних листів, крім того, він організовував для євреїв безпечне житло. Вони могли жити у спеціальних будинках, і один з них отримав назву Скляний дім (там знаходилась раніше фабрика з виготовлення скла), де розмістилось близько трьох тисяч людей. Лутц часто ризикував собою, але все ж не припиняв допомагати євреям. І хоч по закінченню війни його спочатку звинуватили у перевищенні повноважень, потім керівництво Швейцарії визнало його однією з найвидатніших особистостей за всю історію країни. Саме йому завдячувала життям третина угорських євреїв, яких вдалось врятувати. ©Kino4ua Прогулянка з ворогом 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?