Kino4ua.com
R

Кохання та інші ліки

Рік:
Ор. назва:
Love & Other Drugs
Країна:
США
Режисер:
Едвард Цвік
Тривалість:
01:53:42
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Кохання та інші ліки – комедійна мелодрама, яка розповідає про життя симпатичного хлопця на ймення Джемі. Проблем з дівчатами у нього не буває взагалі, а от з роботою чомусь не щастить. Доводиться постійно змінювати місце роботи, і от цього разу він влаштовується розповсюджувачем «Віагри». Доводиться парубкові ходити по різним клінікам, щоб спілкуватись з людьми і пропонувати товар. В одній з них він знайомиться з Меггі. Вона неймовірно красива дівчина, яка, звісно ж, викликає у Джемі симпатію. Він починає до неї залицятись, а вона, як виявляється, доволі легко погоджується на інтимний зв'язок. Юнакові здається, що вона у всьому така легка і вільна, та насправді не все так просто. По-перше, Меггі у такому молодому віці уже починає помічати ранні прояви хвороби Паркінсона. По-друге, їй все ж хочеться справжнього кохання… ©Kino4ua Кохання та інші ліки 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?