Kino4ua.com
R

Трафік

Рік:
Ор. назва:
Traffic
Країна:
США, Мексика, Німеччина
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
02:27:38
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Трафік – гостросюжетна стрічка, героями якої стали люди, які багато знають про наркотики і торгівлю ними. Роберт Вейкфілд займається боротьбою з наркоторгівлею. Він очолює Національне управління по боротьбі з наркотиками в Америці. І він дійсно прагне зупинити торгівлю наркотичними речовинами і зробити світ кращим. На роботі він проводить дуже багато часу. Хав’єр Родрігес працює поліцейським, але у Мексиці. У цій країні наркобізнес розвинений найбільше, і велика частина наркотиків звідси переправляється у Штати. Родрігес повинен знайти головних наркодилерів і припинити їх діяльність. І хоч він чудово розуміє, що задача перед ним стоїть майже неможлива, зупинятись він не збирається. Є в цій стрічці ще два персонажа: дружина відомого в Америці наркобарона – Хелена, і слідий, який хоче посадити її чоловіка до в’язниці, тому шукає будь-які докази його протизаконної діяльності. ©Kino4ua Трафік 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?