Kino4ua.com
R

Перевал Кассандри

Рік:
Ор. назва:
The Cassandra Crossing
Країна:
Великобританія, Італія, Німеччина (ФРН), США
Режисер:
Джордж П. Косматос
Тривалість:
02:09:45
Переклад:
Українська мова Slava Radyk | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Перевал Кассандри – трилер, сюжет якого розповідає про загрозу, яка нависла над людством через терористів, готових використати бактеріологічну зброю. У центрі сюжету знаходиться полковник Маккензі, який працює на ЦРУ. Йому стає відомо про підготовку терористами теракту у Європі. Серед пасажирів експреса Женева-Стокгольм знаходиться злочинець, уже хворий тією формою легеневої чуми, від якої ліків ще не існує. А люди, які знаходяться поруч, навіть не підозрюють, яка небезпека загрожує їх життям. У тому ж потязі знаходиться і доктор Чемберлен, з яким терміново зв’язується Маккензі. Разом із дружиною лікар розшукує терориста, але той встигає заразити кількох людей перш ніж його знаходять. Полковник хвилюється, що може початись епідемія, тому змушений приймати страшне і жорстоке рішення – направити потяг до перевалу Кассандри. Це означає, що усі пасажири приречені на загибель… ©Kino4ua Перевал Кассандри 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?