Kino4ua.com
PG-13

Перш ніж піти

Рік:
Ор. назва:
Before We Go
Країна:
США
Режисер:
Кріс Еванс
Тривалість:
01:35:45
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Перш ніж піти – романтична стрічка, яка розповість, що випадкова зустріч може стати щасливою подією у житті навіть тоді, коли все летить шкереберть. Нік Воган знаходиться на центральному вокзалі Нью-Йорку. Там він бачить симпатичну дівчину, яка розбиває свій телефон на платформі і не встигає на свій літак. І це лише частина невдач, які стались з красунею. До цього її встигли обікрасти, але Нік, який зустрів її вже за межами терміналу, готовий допомогти. Наприклад, він може заплатити за неї у таксі, або оплатити номер у готелі, щоб вона встигла вранці на інший рейс. Та на рятівника дівчина дивиться з недовірою і здивуванням. Крім того, її голова заповнена думками про численні особисті проблеми. Але розмова з Ніком продовжується, і це допомагає веселіше провести час. У обох є причини сумувати, але є ще кілька годин, щоб встигнути перетворити найгіршу ніч на найкращу. ©Kino4ua Перш ніж піти 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?