Kino4ua.com
R

Невидимий гість

Рік:
Ор. назва:
Contratiempo
Країна:
Іспанія
Режисер:
Оріола Паоло
Тривалість:
01:46:25
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Невидимий гість – детективна стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться молодий чоловік Едріан Доріа. Він успішний бізнесмен, який звик сам керувати своїм життям, справами, не залежати від інших. Аж раптом він потрапляє у ситуацію, де без сторонньої допомоги ніяк не впоратись. Одного дня герой прокидається у готельному номері, який зачинений зсередини. Поруч він бачить тіло своєї коханки. Дівчина мертва. Підозри падають на нього, але Едріан стверджує, що не вбивав. Щоб довести свою непричетність до злочину, він наймає Вірджинію Гудмен. Ця жінка вважається найкращим спеціалістом з вирішення складних питань. У них є всього одна ніч, щоб знайти рішення, яке допоможе чоловікові уникнути покарання у вигляді тюремного строку. Але не так просто буде Вірджинії виконати цю роботу, бо дуже багато є дивних моментів у справі… ©Kino4ua Невидимий гість 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?