Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хімія кохання

Рік:
Ор. назва:
Sólo química
Країна:
Іспанія
Режисер:
Альфонсо Альбасете
Тривалість:
01:51:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | iTunes
Хімія кохання – романтична комедія, яка розповідає про молоду дівчину Олівію. Їй 19, вона ще зовсім юна, недосвідчена і не знає, чим хоче далі займатись у житті. Тож поки що героїня працює у магазині парфумів. Квартиру вона знімає разом з двома дівчатами і одним хлопцем. Карлос – її друг, він же психолог, який стверджує, що кохання не існує, а вся справа у складних хімічних реакціях організму. Сама Олівія все ще вірить у любов, особливо, коли подивиться чергову романтичну стрічку. Цим вона займається частенько у вільний час. У неї навіть є коханий, але це відомий актор, за яким бігають натовпи шанувальниць, тому шансів стати його дівчиною у Олівії майже немає. Так вона думає. Але доля зводить її з об’єктом пристрасті при доволі дивних обставинах, і це стає переломним моментом. Красень-актор звертає на неї увагу, а далі починається життя, про яке вона і мріяти боялась. Та чи справді цього вона хотіла? ©Kino4ua Хімія кохання 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?