Kino4ua.com
R

Осина мережа

Рік:
Ор. назва:
Wasp Network
Країна:
Франція, Бразилія, Іспанія, Бельгія
Режисер:
Олів'є Ассаяс
Тривалість:
02:07:40
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж (Line)
Осина мережа – шпигунський трилер, який розповідає про групу шпигунів. Засновано на реальних подіях. Події відбуваються у 1990-х роках. Кількох шпигунів переправляють до Флориди через Мексиканську затоку з конкретною метою: вони мають проникнути у організації, які протестують проти режиму Кастро, щоб стати там спершу своїми, а потім зруйнувати їх зсередини. Рене Гонзалес ще вчора був звичайним сім’янином, який повертався додому до дружини і займався домашніми справами. Та одного ранку він звично поцілував кохану перед виходом з дому, а потім викрав літак і полетів у Майамі. І це було не миттєве рішення, а давно запланована подія. У рідній країні він після цього став зрадником, а от в Америці кубинська громада його з радістю прийняла у свої ряди, надавши житло і роботу. А Хуан Пабло Роке, його співвітчизник, уже встиг знайти тут політичний прилисток. Герої впевнені, що тут вони не просто так, а для реалізації вищої мети – захисту комуністичного режиму від капіталістів. ©Kino4ua Осина мережа 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?