Kino4ua.com
480p
G

Бекассін - найбожевільніша няня

Рік:
Ор. назва:
Becassine Le Tresor viking
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Філіп Відаль
Тривалість:
01:22:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Volia CINE+
Мультиплікаційний фільм "Бекассін" про гарну і турботливу няню. Батьки Шарлотти повинні поїхати з міста, тому зайнялися пошуком няні для своєї улюбленої дочки. Вони дуже зраділи, дізнавшись, що в Париж прибула добре відома няня Бекассін. Батьки наймають Бекассін для своєї дочки, і на цьому спокійне життя Шарлотти закінчується. Шарлотту і її няню Бекассін чекають забавні пригоди. Вони намагаються розвідати багато загадок і таємниць, обхитрити двох ошуканців Гарі і Бальди, які постійно переслідують їх...... ©Kino4ua Бекассін - найбожевільніша няня 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?