Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Нові пригоди імператора 2

Рік:
Ор. назва:
Kronk's New Groove
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сауль Ендрю Блінкофф
Тривалість:
01:14:54
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Мультфільм «Нові пригоди імператора 2», в своєму сюжеті розповідає історію симпатяги Кронка, який після пригод імператора Кузко і вождя села Пачі, вирішив почати нове життя, а так же налагодити свій бізнес. Кронк зважився відкрити свою закусочну в якій його посада - не тільки керівник, але і шеф-кухар. Життя йде добре, Кронк цілком щасливий, поки не отримав вісточку від свого батька, що прибуває з візитом, щоб подивитися на життя сина. Прибуваючи в паніці і не знаючи за що хапатися, Кронк сам не пам'ятаючи як, опинився в змові з підступною Ізмой.

За допомогою чар, Кронк сподівається заплутати свого батька і показати себе успішним, процвітаючим бізнесменом, але до його нещастя, все відбувається зовсім не так, як планувалося. Пригоди Кронка почалися з того, що його закусочна мало не злетіла в повітря після величезного сирного вибуху, все валиться з рук, виходить з під контролю, а чари тільки заважають. Однак, на допомогу приходять вірні друзі, які допомагають Кронка впоратися, з здавалося б, нерозв'язними проблемами. ©Kino4ua Нові пригоди імператора 2 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?