Kino4ua.com
R

Контроль

Рік:
Ор. назва:
Distorted
Країна:
Канада
Режисер:
Роб В. Кінґ
Тривалість:
01:26:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Рассел і Лорен приймають рішення переїхати зі свого будинку в квартиру в модному, ультрасучасному житловому комплексі. Тут їм забезпечений комфорт і безпека. Також жителі можуть контролювати загальний простір, стежачи за ним через камери. Рассел вважав, що їм зараз необхідно саме це, адже Лорен недавно втратила дитину, що негативно відбилося на її психіці. Тому чоловік впевнений, що контроль над ситуацією дозволить їй заспокоїтися. Але незабаром жінка почала відчувати дискомфорт. Їй стало здаватися, що сусіди поводяться дивно, а система нав'язує певні думки і дії. Усвідомлюючи, що чоловік не прийме її слова всерйоз, вона звертається за допомогою до журналіста, який має великий досвід у розслідуванні заплутаних справ. ©Kino4ua Контроль 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Володимир
    26 лютого 2021 19:19
    + +1 -
    московське слово "зайнято" - це українське "не вільно"; московське "усиновлення" - це українське "взяти за сина"