Kino4ua.com
R

Вогняне небо

Рік:
Ор. назва:
Skyfire
Країна:
Китай
Режисер:
Саймон Вест
Тривалість:
01:36:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Kolobok
Будучи дитиною Сяо-Мен стала свідком загибелі матері, яка померла під час експедиції до підніжжя вулкана: жінка при безпосередній участі своїх колег проводила дослідження з виявлення рівня сейсмічної активності, але несподівано почалося виверження, в якому вона трагічно загинула на очах своєї дочки. Дівчина вирішила піти по стопах матері і стати сейсмологом. Зараз вона відправляється на острів, де одного разу її мати втратила життя - вона в компанії колег хоче встановити, чи відповідає нинішня сейсмічна активність нормі. В цей же час місцеві підприємці готуються до відкриття туристичного сезону і поспішають привести в порядок місцеві заклади, але вони ще не підозрюють, що через кілька днів їм доведеться зіткнутися з новим, більш зловісним виверженням … ©Kino4ua Вогняне небо 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?