Kino4ua.com
R

Лише Бог прощає

Рік:
Ор. назва:
Only God Forgives
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Віндінґ Рефн
Тривалість:
01:29:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) HamsterStudio
В даний час Джуліан знаходиться в Бангкоку, сюди він приїхав відразу після того, як на нього оголосило полювання американське правосуддя. Він має клуб, в якому проводять змагання з тайського боксу. Але, насправді, цей клуб є просто прикриттям, і тут здійснюється продаж наркотиків.

Виявляється, навіть мати Джуліана належить до злочинного угрупування. І зараз приїжджає сюди тільки з однією метою - забрати останки свого другого сина. Він був убитий за те, що розправився з повією. Мати звертається тільки з проханням: їй дуже потрібно, щоб Джуліан помстився за смерть брата. Люті матері немає меж, Джуліану доводиться погодитися на помсту, щоб мати трохи заспокоїлася. І вже дуже скоро доля зіштовхне його з однією дивною людиною. Це - Чанг, раніше він служив в поліції, але досі про нього пам'ятають і говорять з повагою. Яким чином він замішаний в цій історії? Це і належить з'ясувати головному герою. ©Kino4ua Лише Бог прощає 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?