Kino4ua.com
R

Викрасти і продати

Рік:
Ор. назва:
Rev
Країна:
Канада
Режисер:
Ант Хорасанлі
Тривалість:
01:31:13
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Майк є професійним викрадачем автомобілів і спеціалізується на спортивних машинах. Одного разу його раптово заарештовують, і тепер він в обмін на свободу повинен стати інформатором для поліцейських. Хлопець часто згадує про своє кримінальне минуле і з легкістю може порадити щось потрібне для крадіжки машини. Звичайно, у Майка є начальник, але трапляється так, що вони з босом сваряться. Якось раз в одному з нічних клубів головний герой картини починає пристрасно танцювати з коханою свого начальника, якому не подобається такий стан речей, в кінцевому рахунку Майка б'ють. Він затаює образу на начальника і тепер збирається помститися … ©Kino4ua Викрасти і продати 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?