Kino4ua.com
R

Останні та перші люди

Рік:
Ор. назва:
Last and First Men
Країна:
Ісландія
Режисер:
Йоган Йоганнссон
Тривалість:
01:10:45
Переклад:
Українська мова Чарівний Ліхтар | Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Цей проект з'явився на світ завдяки однойменному роману Олафа Стейплдона «Останні і перші люди: Історія довколишнього і далекого майбутнього, що вийшов в тираж в 1930 році - історія, описана в книзі, є однією з наймасштабніших за весь час. Мова піде про історію людства, довгою в два мільярди років. Наблизившись до кінця свого існування і опинившись на краю Сонячної системи, люди спробують залишити останні послання на величезних футуристичних монументах, які символізують захід людської раси і несуть в собі всю мудрість, накопичену людьми за минулий час. ©Kino4ua Останні та перші люди 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?