Kino4ua.com
G

Тарзан

Рік:
Ор. назва:
Tarzan
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кріс Бак, Кевін Ліма
Тривалість:
01:28:21
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Пригодницький і мелодраматичний мультиплікаційний фільм "Тарзан" (Tarzan) рекомендується для сімейного перегляду. У дітей мультфільм викличе відвертий захват, дорослі зможуть розслабитися і на якийсь час, «зануритися» в дивовижний світ дитинства. Прекрасний мультфільм, з чудовою анімацією, з чудовою музикою, занурює нас в казкове і небезпечне життя джунглів. Зачаровує пишною рослинністю, з багатовіковими деревами, яскравими квітами і, звичайно, гнучкими ліанами, на яких, як акробат, робить карколомні трюки людське дитинча, вигодуваний горилами - Тарзан. Хлопчик виріс і перетворився в прекрасного юнака. Ставши сильним, мужнім, швидким і спритним, як дика тварина, він залишився людиною з добрим, ніжним серцем. У мультфільмі, як в житті є позитивні і негативні герої, любов, відданість, дружба, а також благородство і самопожертва - кращі якості, якими повинна володіти справжня Людина - Володар Всесвіту. Цей фільм вчить добру і сімейним цінностям, які, на жаль втрачають свою актуальність в нашому цинічному, прагматичному, раціональному світі. ©Kino4ua Тарзан 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?