Kino4ua.com
G

Тарзан 2

Рік:
Ор. назва:
Tarzan II
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Браян Сміт
Тривалість:
01:11:31
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Багатьом відома історія про короля джунглів, який з ранніх років жив на лоні дикої природи, але пригодницький мультфільм «Тарзан 2» розповідає про юні роки життя хлопчика. Будучи ще зовсім маленькою дитиною він виявляється в абсолютно незнайомому середовищі, в якій існують строгі правила природного відбору, де виживає найсильніший. Під свою опіку хлопчика взяли горили, які навчили його необхідним навичкам для виживання.

Але Тарзан переживає, що не в силах рухатися так само швидко, як горили, чим накликає на сім'ю велику небезпеку. Відважний хлопчик покидає рідні місця і вирушає на пошуки пригод в тропічні джунглі. Попереду йому треба буде пройти через серйозні випробування, перш ніж він зможе стати королем джунглів і підпорядкує собі всіх звірів. Однак дика природа таїть дуже багато небезпек, які чекають хлопчика на кожному кроці. ©Kino4ua Тарзан 2 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?