Kino4ua.com
HD 720p
G

Книга джунґлів 2

Рік:
Ор. назва:
The Jungle Book 2
Країна:
США, Австралія
Категорія:
Режисер:
Стів Тренберт
Тривалість:
01:12:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Ця розповідь є продовженням історії неймовірних пригод дивовижного хлопчика, що виріс в джунглях. Після того, як Мауглі повернувся в повноцінну сім'ю людей, він знаходить повноцінну любов і дружбу, але постійно дає про себе знати його минуле життя в джунглях. Юнак часто нудьгує за друзями що залишилися в лісі. А його лісові друзі, на чолі яких стоїть радісний ведмедик Балу аналогічно нудьгують за "жабеням". Але бажання побачити хлопчика присутня не тільки у Балу. Всіма способами помститися зухвалому хлопчикові хоче тигр Шер Хан. Так кого ж Мауглі зустріне в джунглях з перших? Будуть це його друзі або тигр, спраглий помсти? Але невеликий герой звик до небезпек, при виникненні яких, він вміє знаходити оригінальні і смішні виходи навіть при найбільш складних обставинах. ©Kino4ua Книга джунґлів 2 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?