Kino4ua.com
PG-13

Хлопчик на ім'я Вітрильник

Рік:
Ор. назва:
A Boy Called Sailboat
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Камерон Наджент
Тривалість:
01:26:13
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Хлопчик на ім'я Вітрильник живе в невеликому будинку посеред пустелі на кордоні з Техасом разом з батьками. Його батько Хосе мріє про коней і револьвери, але змушений стежити за "палицею" - дерев'яної опорою, пофарбовану в кольори мексиканського прапора, яка не дає їхнього будинку впасти. Мати Мейо зазвичай сидить удома і готує для всієї родини, а кращий друг Піті вчить його грати в футбол. Вітрильник проводить свої дні в школі, вдома або в Оазі - автомобільній стоянці, якою управляє Ернест. Одного разу хлопчина знаходить гавайську гітару в купі сміття на узбіччі дороги і забирає її з собою. Коли він відвідує бабусю в лікарні, та просить онука написати пісню, на що Вітрильник відповідає згодою, і з цього моменту його життя змінюється назавжди. ©Kino4ua Хлопчик на ім'я Вітрильник 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?