Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Старша школа DxD (1 - 3 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
High School DxD
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Янагісава Тецуя
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AniTube
Яка мета в житті у 17-річного японського школяра Іссея Хёдо? Він дуже добре знає, що йому потрібно. Саме заради своєї мети він потрапляє в колишню раніше жіночу академію Комао. Юнак по своїй наївності сподівався, що в умовах нестачі хлопців при спільному навчанні він стане єдиним юнаком серед дівчат і отримає всю їх увагу. Однак, незважаючи на те, що йде вже другий рік навчання, дівчата не поспішають наблизити до себе Хёдо і його друзів - вони шукають уваги гарних юнаків, в той час як юнакові з друзями доводиться робити всілякі спроби якимось чином, щоб зблизитися зі своїми однокласницями.

Про королеву школи Ріас Греморі юнакам доводиться тільки мріяти. Однак незабаром молитви Іссея були почуті - він йде на побачення з дівчиною. Який же був його шок, коли на першому ж побаченні йому в живіт встромили півметра стали. Рятівницею юнаки стала ніхто інша, як сама королева школи, що є принцесою демонів. Після такого шокуючого початку, герой фільму сам стає демоном і васалом знаменитої Ріас Греморі, що відповідно дало йому право стати членом бойового загону сім'ї Греморі, що ховається під маскою шкільного клубу окультних наук. Вороги - занепалі ангели, нічим не відрізняються від всіх лиходіїв, їх мета - захопити владу в темному світі.

Для чого молодий чоловік знадобився двом понад сильним ворогуючим сторін? Чому став каменем спотикання? Звісно секрет криється в великий силі, якою володіє головний герой, впевнений в свою чергу, що саме він гідний високого звання Японії - Король Гарему. ©Kino4ua Старша школа DxD (1 - 3 Cезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
18+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?