Kino4ua.com
R

Пробуджений

Рік:
Ор. назва:
Awoken
Країна:
Австралія
Категорія:
Режисер:
Деніел Дж. Філліпс
Тривалість:
01:27:59
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - AlphaProject
Карла вирішила стати лікарем, щоб допомогти вилікуватися своєму братові, у якого виявилося рідкісне генетичне захворювання - він не може спати. Якщо нічого не зробити і не виправити ситуацію, незабаром він помре від виснаження. Дівчина вирішується на відчайдушний крок: головна героїня фільму «Пробуджений» дізнається про клініку, де застосовуються експериментальні методи лікування - вони небезпечні, але тільки тут у Блейка з'явиться можливість продовжити життя і, можливо, вилікуватися. Однак фахівці незабаром помічають, що новий пацієнт відрізняється від інших. Стає ясно, що причиною його безсоння не є захворювання - виявляється, він одержимий, і диявол всередині хлопця стрімко набирає силу. Якщо Карла не знайде вихід, всі можуть загинути. Чи вдасться дівчині встигнути до того моменту, як темна істота вирветься назовні? ©Kino4ua Пробуджений 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?