Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Квадрат

Рік:
Ор. назва:
The Square
Країна:
Швеція, Німеччина, Франція, Данія, США
Режисер:
Рубен Естлунд
Тривалість:
02:31:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Квадрат – комедійно-драматична стрічка, яка показує світ сучасного мистецтва. У центрі сюжету знаходиться Крістіан – куратор одного з музеїв сучасного мистецтва у Швеції. Скоро буде нова виставка, але спершу потрібно провести її рекламну кампанію. Чоловік намагається вигадати щось цікаве, оригінальне, що точно приверне увагу людей. А вся експозиція буде побудована навколо однієї інсталяції під назвою «Квадрат». Це розмічений лініями простір, заходячи всередину якого, люди повинні ставитись один до одного з повагою і повною довірою. Оскільки ніхто не розуміє, що у цьому такого особливого, проект має врятувати саме реклама, яка повинна прогриміти. Але у головного героя є й інші проблеми, над вирішенням яких він має думати. Просто у нього викрали телефон з гаманцем, і тепер він має їх повернути, не звертаючись за допомогою до поліції… ©Kino4ua Квадрат 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?